GroGreen Feed and Shine mot sopp på roser.

GroGreen Feed and Shine Roser er en spesialutviklet mikronæringsgjødsel som sikrer at rosene blir mer motstandsdyktige mot bladsopper som stråleflekk, rust og meldugg.

Den kan brukes til alle typer roser unntatt Rosa Rugosa gruppen. Ved bruk en gang pr uke holdes rosene sunne og friske.

Innhold:

Inneholder mikronæringsstoffer, tang, planteoljer, tea tree, nellik og sitron, samt et avspenningsmiddel, som hjelper på opptaket i bladene.

Når rosene gjødsles godt med organisk gjøsdel og i tillegg sprøytes jevnlig med GroGreen Feed and Shine sikrer du en optimal trivsel på rosene.

GroGreen Feed and Shine er en NPK bladgjødsel som også er skånsom for naturen. Produktet er velegnet til forebygging av meldugg, rust og stråleflekk i roser.

Bruksmåte:

GroGreen Feed and Shine sprøytes på rosenbladene til det drypper. Sprøytes på tørre blader og i tørt vær, men ikke i direkte solskinn. Produktet brukes en gang pr uke fra mai til september. Mengden avhenger av plantens størrelse.

GroGreen Feed and Shine Roser – konsentrat:

GroGreen Feed and Shine Roser KONSENTRAT skal fortynnes og blandes med vand i forholdet 1:100. F. eks 7,5 ml konsentrat til 750 ml vand eller 0,5 liter konsentrat til 50 liter vand. Bruk sprøyte. Alternativt kan klar-til-bruk flasken gjenbrukes til refill.

Se produktdatablad (dansk): http://emarker.dk/wp-content/uploads/datablade/retail/grogreen-feedshine-roser-klartilbrug-dk.pdf